Heming Orientering

Heming Orientering fikk 30.000 kroner til orienteringskart våren 2015.

Klubben har i dag omtrent 200 medlemmer hvorav halvparten er på junioralder eller yngre, og de bidrar til lokalmiljøet gjennom å lage turorientering tilpasset barnefamilier. De driver et meget aktivt arbeid for å lære barn bruk av kart og kompass og bruk av naturen i aktiv fritid.

Sammen med sin samarbeidsklubb Fossum IF arrangerer de opplæringskurs for barn og felles treninger, kalt Småtass/Råtass karusellen. De vil nå lage orienteringskart fra arenaen Wyller alpinpark og opp til Tryvann.

Kartet skal brukes til turorientering og trening, og de ønsker at det skal være ferdig til Rekruttenes orienteringsdag høsten 2015. Her vil 500-700 barn i alder 8-15 år delta. Øvelsene vil være skattejakt i merket løype for de yngste, merket løype (o-troll) for nest yngste og vanlige løyper for de eldste.

Videre vil kartet bli brukt til vår barneorientering som har poster med kort gåavstand fra parkering spesielt rettet mot barnefamilier. Sørkedalen skole og Bogstad skole vil få gratis tilgang ti kartet.

Prosjektets plassering og andre mottakere i nærområdet

Vi støtter gode tiltak

Har du et du brenner for å gjennomføre? Eller kjenner du til et bra tiltak vi bør støtte?