Ny brygge til Bundefjorden Seilforening

Brygga til Bundefjorden Seilforening er fornyet med 300.000 kroner i støtte som ble gitt i 2014. I 2013 fikk Seilforeningen 120.000 kroner til optimistjoller til utlån, slik at barn og unge får anledning til å prøve seg på sjøen.

I over 75 år har Bundefjorden Seilforening inspirert barn og unge i sjølivets gleder på Malmøya i Oslo. Seilforeningen er en av landets størst. De har kursaktiviteter hele året, og gjennomfører også sommeraktivitetsuker for barn fra Oslo og omegn. Klubben driftes med utstrakt dugnadsvirksomhet.

Foreningens bryggeanlegg på Malmøya er i bruk store deler av året, men ved en storm julen 2013 fikk det store skader. De ønsket å bygge opp igjen, slik at det igjen kan nyttes til ulike aktiviteter så som sommeraktivitetsuker hvor barn leker, fisker krabber, bader, seiler og koser seg.

Brygga er ikke bare til for foreningens medlemmer, men alle besøkende. “Dette er et friområde som er åpent for alle, og vi holder det ved like,” sier Bjørn Strand Jacobsen, leder i foreningens styre.

Prosjektets plassering og andre mottakere i nærområdet

Vi støtter gode tiltak

Har du et du brenner for å gjennomføre? Eller kjenner du til et bra tiltak vi bør støtte?